ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul prezentator de televiziune și artist, Horia Brenciu, a povestit în cadrul emisiunii „Profesioniștii”, difuzată la Televiziunea Română pe 28 decembrie, că fiul său Toma (5 ani) a fost adoptat după el și soția sa au auzit că urma să fie avortat.

„Auzisem de o tânără domnișoară care dorea să avorteze. Și atunci i-am zis: nu, nu-l avorta, îl vrem noi! Și-atunci am făcut toate demersurile în sensul ăsta.


Eu n-am văzut-o niciodată pe mamă, dar soția a fost cu ea peste tot pentru a-i asigura o naștere normală.

Dacă la o vârstă mai...Toma va dori să-și cunoască mama biologică, o să fac ceea ce-și dorește”, a spus Brenciu.

Horia Brenciu are 44 de ani și este căsătorit din 2014 cu Alice Dumitrescu (49 de ani) din 2014. Împreună au patru copii: Maria (20 de ani), Andreea (28), Mina (7 ani) și Toma (5 ani).
 
Brenciu este un frumos exemplu de responsabilitate, având în vedere că Maria și Andreea sunt copiii soției sale provenite din alte relații, dar pe care artistul i-a adoptat fără rezerve.