ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în Bucureşti. Hoţilor nu le-a fost greu să plece cu aparatul, pentru că acesta nu era fixat în perete.

De aceea, banca a fost amendată de poliţiştii veniţi să ancheteze furtul. În aparat se aflau câteva mii de euro. Se pare că infractorii au intrat în incinta băncii folosind un card bancar. Ulterior, au tras bancomatul cu totul. Un astfel de aparat are pe puţin 200 de kilograme.

Furtul ar fi avut loc în jurul orei 2 noaptea, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aparatul a fost tras afară cu ajutorul unei maşini. Nu era încastrat în perete, aşa că totul s-a derulat în câteva minute. Hoţii au plecat cu câteva mii de euro.

Banca susţine că lucrează cu poliţia pentru identificarea celor care au furat bancomatul, potrivit tvr.ro.

În urma acestui furt, banca a primit o amendă de 2 mii de lei pentru probleme de securitate. La începutul anului, aceeaşi unitate bancară a mai avut un ATM vandalizat.