ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O știre înfricoșătoare mi-a atras atenția zilele trecute pe site-ul cotidianului "Adevărul", iar ceea ce m-a speriat de-a binelea a fost chiar titlul articolului. Pasămite, întregul Orient Mijlociu ar fi terorizat de un călău obez, în greutate de 130 kg, și care, mascat fiind, este responsabil de execuțiile decise de tribunalele așa-zisului Stat Islamic. Trec mai departe și aflu că acest inamic public al Occidentului, mă rog, el nu știe asta, dar va afla în curând, este poreclit "Buldozerul". Exact așa precum era porecla lui Bud Spencer într-un rol dintr-un film drag mie, și în care respectivul "excavator", pereche făcând cu celebrul Terrence Hill, făcea pârtie în jurul lui, atât ca sportiv, cât și ca mardeiaș sau polițist. Oricum, un personaj bonom, întotdeauna pozitiv și care, exact după modelul hollywoodian, învingea întotdeauna răul. Cu un umor irezistibil, aș adăuga aici. Pentru că, totuși, să te lupți cu 10 oameni deodată, e mai greu... Dar, de când există americanii în cinematografie, totul este posibil.

Bud Spencer, un fost înotător și poloist de succes

Carlo Pedersoli, acest etern prieten al copiilor din toată lumea, este un napoletan de treabă care, după retragerea din activitatea sportivă, a cochetat cu filmul și a cunoscut un succes imens la mijlocul anilor 70. Dar, uite că filmul "I se spunea Buldozerul" a inspirat crearea anti-eroului, a personajului total negativ și pe care lumea trebuie să-l urască fără să știe că acesta nici nu există, de fapt. Hai să analizăm puțin situația. În primul rând, respectivul, care face parte din așa-zisul "Comitet de tăiere", este gâde cu acte în regulă. Adică, dacă nu era el, era altul. Pe urmă, cică, este mascat. Dar, întotdeauna și dintotdeauna călăul a purtat mască, indiferent de cultură sau de perioadă istorică. Pe urmă, chipurile, Obezitatea-Sa musulmană duce sentințele la îndeplinire din săritură, "sărind în sus", după cum mai precizează zisa publicație. Trecând peste jenantul pleonasm, ni se servește ca dovadă o poza de pe Daily Mail, dar din care nu rezultă câtuși de puțin acest lucru.

De ce se face vinovat "Monstrul"

Evident, de nimic. Personal, nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea, dar jumătate din această Planetă încă o acceptă. Adică, mai pe șleau, nu poți fi vinovat pentru că ești călău sau nu mai puțin decât ar fi de condamnat un executant saudit sau unul american. Sau unul chinez, care poarta ochelari de soare... Deci, dacă într-adevăr există, acest om nu este absolut deloc vinovat. Dar, nici măcar nu cred că există. În primul rând porecla nu este întâmplătoare. Pe urmă, fizicul respingător. Și, nu în ultimul rând declarația unui puști căruia "zmeul" i-ar fi tăiat o mână și un picior. „Mi-a pus mâna pe o buturugă şi a tăiat-o cu un cuţit de măcelărie. Apoi mi-a tăiat piciorul", a declarat Omar pentru Channel 4. El îşi aduce aminte că şi-a văzut membrele amputate, mulţimea adunată, dar şi un om în negru, uriaş, care a executat amputarea. Omar a păstrat în telefonul mobil imaginea omului în negru care l-a mutilat. Potrivit fotografiei, „Buldozerul" este îmbrăcat complet în negru şi are o sabie pe care o foloseşte să taie membrele copiilor. Pe urmă, cum se face că acest mare Necunoscut se află în același timp în mai multe orașe? Cum de călătorește zilnic zeci de mii de kilometri? Doar pentru plăcerea de a ucide și de a mutila? Părerea subsemnatului este că avem de-a face cu un nou caz Bin-Laden, omul vinovat de toate relele, pe care toată lumea îl cunoștea, dar nimeni nu l-a văzut. Nici viu, nici mort, căci o a treia stare de comă indusă sau naturală nu poate fi luată în seamă. În concluzie, copii, feriți-vă! Vine "Buldozerul!" Un Căpcăun fără față, imens cât moscheea lui Ponta, cu o sabie mai grea decât paloșul lui Greuceanu și cu un zâmbet sadic pe care nu i-l veți vedea niciodată. De ce? Pentru că este mascat!