ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La ora 17.00, presa locală din Cluj-Napoca descria că s-au adunat în fața prefecturii o mână de oameni, sub 50. Deși așteptat să fie un protest politic, sub tutela partidelor, clujenii au demonstrat că în fața abuzurilor comise de hotărârile absurde, tronează societatea civilă, și nu interesele politice. 

Până la 17:30, clujenii au răspuns apelului de a protesta pașnic, ideea organizatorilor find de a armoniza, tot în semn de protest, un marș. În scurt timp, centrul s-a aglomerat de clujeni care doreau să aibă o voce pentru cauza română. Nu avem un număr exact al protestatarilor, dar credem că a fost depășit numărul de 1000.

S-a strigat "DEMISIA!", "LIBERTATE!" și "JOS GUVERNUL!"

Traseul pe care protestatarii l-au urmat a fost: Bulevardul 21 decembrie- Strada Memorandumului-Calea Moților-Strada Clinicilor-Bulevardul Eroilor-Calea Dorobanților și, din nou, Bulevardul 21 decembrie, în fața prefecturii, unde s-a încheiat manifestarea publică.

FOTO de la protest: