ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circulă pe reţelele de socializare o poveste pe cât de tristă, pe atât de dramatică, cea a domnului Dumitrescu, un bărbat în vârstă de 60 de ani, absolvent de Politehnica - Facultatea de Automatica si Calculatoare, care în anul 2011 a rămas şomer, fiind disponibilizat pe când lucra ca inginer IT.

De atunci, nimeni nu a mai vrut să-l angajeze, din cauza vârstei înaintate, aşa că a fost nevoit să lucreze ca şi casier la un lanţ de hypermarketuri din Bucureşti, pentru a-şi completa anii de pensie.

La vârsta la care alţi bătrâni îşi cresc nepoţii, domnul Dumitrescu este nevoit să facă faţă mediului stresant, cu clienţi grăbiţi şi decizii de moment pe care până şi tinerii angajaţi le iau cu greutate.

Domnul Dumitrescu lucrează la un hypermarker din zona Cotroceni a Capitalei, iar cei care au postat pe reţeaua de socializare povestea dumnealui îi roagă pe toţi cei care au un cuvânt bun de spus să treacă să îl încurajeze.

 

Sursa foto: Facebook