ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși este general cu patru stele, Ilie Năstase a fost dat afară de jandarmi din zona oficială de la parada militară de la Arcul de Triumf.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, acesta a acuzat SRI și SPP că nu l-au lăsat să participe la ceremonia în zona oficială de lângă Arcul de Triumf în care merge de peste opt ani și niciodată cu invitație.

„Ca în fiecare an mă duc cu fetița mea care acum împlinește 11 ani, mă duc pe acolo, nu m-a invitat nimeni și nici nu vreau, mă duc îmbracat ca general și mă lasă să intru, anul ăsta nu m-au lăsat, nu eram pe listă. Nu mă duc la tribuna oficială pentru că nu îmi place acolo, am vrut să stau într-un colț cu jurnaliștii", a afirma Ilie Năstase.

Fostul sportiv s-a declar jignit de acest comportament al autorităților care nici nu îl lasă să stea în zona oficială și nici nu îl invita. Acesta a spus că nici Ion Țiriac nu a fost invitat în ciuda performanțelor pe care cei doi le-au obținut în tenis.

„Dacă nu sunt binevenit în țara asta e ok și asta, am mai îmbătrânit și sunt cei tineri care vin din urmă", a precizat Ilie Năstase.