ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a publicat pe contul său de Facebook imagini din subteranele Bucureștiului.

Mizerie greu de descris, tone de gunoaie, probabil și un miros pestilențial, inundații, conducte vechi de zeci de ani. Turcescu trage un semnal de alarmă privind situația dramatică a RADET, care, pe lângă toate celelalte probleme, are o infrastructură putredă, care alimentează cu energie termică Bucureștiul.   

"Priviți și vă îngroziți! Aceste imagini terifiante sunt filmate în subteranul Capitalei României. Așa cum am spus încă din prima zi de campanie, infrastructura RADET care alimentează cu energie termică Bucureștiul este putredă. Conducte vechi de zeci de ani, mii de tone de gunoaie, totul inundat, intervenții aproape imposibil de făcut. (...) Cuvântul care caracterizează cel mai bine situația din București este unul singur: DEZASTRU!", este concluzia lui Robert Turcescu.