ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Satele românești au cucerit din nou lumea. De data asta cu ajutorul unei studente din Olanda care a petrecut câteva zile în România în urmă cu 2 ani. Jeanine Hartlief are 20 de ani și a postat imaginile pe Bored Panda, unul dintre cele mai accesate site-uri din lume.

"Sunt o studentă de 20 de ani din Olanda. În 2014 am călătorit prin micuțe localități din zona rurală a României. Am fost uimită de această lume ascunsă care pare atât de neatinsă, ca și cum ai călători înapoi în timp", scrie Jeanine Hartlief. "Arată ca Raiul. Mi-ar plăcea să locuiesc acolo", spune o londoneză.

"Aceste sate arată ca Raiul! Eu locuiesc în Londra, unde nimic nu stă locului, nici măcar clădirile (care sunt demilate și reconstruite sub formă de birouri!), deci mi-ar plăcea să trăiesc într-un astfel de sat... Sunt imagini atât de liniștite. Multumesc pentru că le-ai împărtășit!”, scrie într-un comentariu Debbie.