ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Grupul de Investigații Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvică, a descoperit că Tudor Chirilă a participat și încă participă la un festival sponsorizat de celebra companie Tel Drum.

Conform informațiilor publicate pe contul de Facebook al GIP, „când vine vorba de bani, pe revoluționarul Chirilă nu-l mai deranjează că aceștia provin de la Tel Drum, de la pesediștii din Teleorman sau de la ministerele conduse de pesediști. Tudor Chirilă este unul dintre invitații constanți ai Festivalului Ideo Ideis organizat în Alexandria, județul Teleorman. În 2013, când Chirilă a participat pentru prima oară la festival, acesta a fost finanțat de guvernul Ponta, de Primăria Alexandria și de o firmă locală devenită între timp celebră. Această firmă se numește Tel Drum”.

De altfel și în acest an, la același festival Tudor Chirilă a fost invitatul special.

„Așa se face că, acum două săptămâni, Chirilă își debita obișnuitele platitudini în Sala Primăriei Alexandria. Evenimentul a fost organizat de guvernul Tudose prin Ministerul Culturii, în parteneriat cu Primăria pesedistă din Alexandria” se mai arată în postarea GIP de pe Facebook.

Chirilă s-a apărat pe Facebook și a dezvăluit că nu mai știe care a fost onorariul primit de trupa de teatru cu care a participat, în 2013, la respectivul eveniment.
 
„Ce pare că nu știe domnul Ciuvica este că nu am fost plătit pentru prezența mea acolo. Mi s-a propus un onorariu, dar i-am rugat să folosească banii că premiu pentru unul din spectacolele câștigatoare. Legat de la Tel Drum, nu știam că au avut vreo legătură cu festivalul”, a scris Chirilă pe Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews