ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut aproape două săptămâni de când legea antifumat a intrat în vigoare, însă pentru mulți dintre fumători nu s-a schimbat nimic. 
 
Legea nu se aplică la fel pentru toți. În timp ce oamenii au fost amendați pentru că și-au aprins țigara în stația RATB, sunt angajați ai instituțiilor publice care fumează în mașinile de serviciu, chiar și dacă lucrează în Poliție.
 
În acest timp, Inspectoratul general pentru situații de urgență a anunțat că au fost date amenzi totale de 38.500 de lei și 295 de avertismente.

Este cazul unui șofer RATB din București care fumează la volan, fără nici un fel de reținere. Bărbatul nici nu dă impresia că vrea să se ascundă. Fumează exact ca și când nu s-ar fi dat nici o lege în această privință.

Scena s-a petrecut joi, 31 martie, în jurul orei 18.00, într-o zona centrală din Capitală, potrivit showbizreport.ro. Este vorba despre șoferul autobuzului cu numărul de înmatriculare B 01295.