ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campania Sănătate pentru sate aniversează un an de la lansare. Coordonați de Pr. Arhim. Ciprian Grădinaru, peste 80 de medici și asistenți medicali și peste 100 de voluntari ai Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au străbătut localități care aparțin administrativ de Arhiepiscopia Bucureștilor pentru a-și ajuta semenii care au avut nevoie de ajutorul lor, scrie basilica.ro.

Peste 5.000 pacienți, de toate vârstele, au fost consultați de medici specialiști în medicină internă, nutriție, diabetologie, cardiologie-EKG, psihiatrie adulți și copii, pediatrie, oncologie și stomatologie, în cele 30 ediții organizate până acum.

Campania Sănătate pentru sate a început în 03 septembrie 2015, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în urma semnării Protocolului de cooperare între Patriarhia Română și Ministerul Sănătății și vizează persoanele cu vârstă înaintată, precum și persoane cu statut socio-economic scăzut.