ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum ActiveNews relata la vremea respectivă, duminică 28 februarie rapperul Cedry2k și-a lansat albumul "România Furată", la Club Control din București.

Concertul urma să fie repetat duminică 6 martie, în aceeași loc, toate biletele fiind deja vândute.

În urma succesului de duminică, mai multe persoane s-au plâns că rapperul ar promova "extrema dreaptă" prin versurile melodiilor sale și au cerut socoteală responsabililor din Club Control.

În urma plângerilor activiștilor LGBT sau de extrema stângă, Cedry2k a fost nevoit să schimbe scena concertului de duminică, 6 martie.

Astfel, concertul va avea loc în Club A, biletele cumpărate pentru Club Control fiind în continuare valabile. Anunțul a fost făcut chiar de Cedry2k:

„Pentru lansarea albumului <<România furată>> de la București, de pe 6.03, NE-AM MUTAT din Control (club gay-friendly ai cărui clienți au fost deranjați de mesajele noastre) în Club A!!! Biletele nu se vor schimba, așadar tot ce trebuie să faceți e să veniți cu ele la Club A, în seara lansării. Ne cerem scuze celor deranjați de această mutare. E greu să fii <<extremist>> în ziua de azi, hehe…”.