Numărul victimelor incendiului din club Colectiv a ajuns la 65. Sâmbătă, la aproape 2 ani de la tragedia care a curmat în total 64 de vieți, s-a mai frânt un drum, anunță Antena 3. 

Răzvan a scăpat cu viață din clubul morții, însă și-a pierdut acolo iubita, pe Valentina Florea, o gălățeancă de 27 de ani. Acum, la un an și 9 luni de la momentul care i-a schimbat radica viața, a plect și el alături de „Tina", așa cum era alintată iubita lui.

Vestea morții lui Răzvan a apărut pe Facebook, însă nu au fost furnizate detaliid despre condițiile în care s-a produs decesul.

Prieteni ai tânărului au postat mesaje cu #Colectiv, semnalând faptul că numărul victimelor crește și acum.

„Dumnezeu sa-l odihnească! Sper să-și găsească liniștea, în sfârșit, alături de Tina", este unul dintre mesaje. „65, damn it! #colectiv", este un altul.

Familia lui Răzvan și cea a iubitei sale, care a pierit imediat după incendiu, preferă să păstreze discreția cu privire la decesul tânărului, care a fost confirmat și pe pagina Asociației Colectiv GTG 3010.

Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seara până luni dimineața, când va avea loc un eveniment dedicat celor care și-au pierdut viața în tragicul accident petrecut în urmă cu 21 de luni. 

„În data de 30 iulie, începând cu ora 20,00 și până la ora 8,00 dimineața, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlinesc un an și nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideți să ne revedem și să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi", se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociației Colectiv GTG 3010. 

Președintele asociației, Eugen Iancu, a declarat pentru Agerpres că momentul marchează și amenajarea spațiului din Piața Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv. 

„Se împlinesc 21 de luni. Cine dorește să aprindă o lumânare, să aducă o floare..., cine poate, când poate, de-a lungul serii, de-a lungul nopții, este invitat să vină acolo", a adăugat el. 

Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.