Arhiepiscopul Ioachim al Romanului și Bacăului îndeamnă la donare de sânge pentru elevii olimpici răniți în accidentul rutier care a avut loc sâmbătă, pe raza localității Căpușu Mare din județul Cluj, informează Basilica.
În mesajul publicat pe site-ul official al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, ierarhul se roagă pentru copiii răniți și familiile lor:

„Am aflat cu regret despre accidentul în urma căruia a avut de suferit lotul olimpicilor băcăuani la Biologie. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să dăruiască sănătate celor ce au suferit, să întărească și să binecuvinteze pe cei care au încă nevoie de îngrijiri medicale și pe familiile acestora! Pe fiecare, vă îndemnăm să participați activ la campania de donare de sânge care poate salva vieți”, a spus arhiepiscopul Ioachim.

Potrivit sursei citate, nouă elevi din Bacău au fost răniți sâmbătă după-amiază într-un accident rutier în timp ce erau transportați cu un microbuz spre Oradea, unde urmau să participe la Olimpiada Națională de Biologie.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.