Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” îndeamnă membrii și simpatizanții să se roage pentru cântăreața Andreea Bălan, care trece prin momente grele în aceste zile.

Îndemnul vine după ce anul trecut, cântăreața s-a manifestat împotriva creștinilor și a celor care au susținut Referendumul pentru Familie. Andreea Bălan promovează și adopțiile de copii de către cuplurile formate din persoane de același sex.

 

„Îndemn la rugăciune pentru Andreea Bălan.

Acum, la ceas de grea cumpănă pentru Andreea Bălan, când sănătatea ei este pusă la grea încercare, rugăm pe bunul Dumnezeu să o ierte, să-i dăruiască sănătate și luminarea minții, pentru a înțelege că atunci când slujește vrăjmașului, acesta o duce la pieire sufletească și trupească. 

O îndemnăm la rugăciune pentru a-l cunoaște pe Dumnezeu și astfel să primească putere de a se depărta de rele.
Amintim că biata Andreea Bălan a fost portavocea comunității LGBT, care sub sloganul " Iubirea nu se votează ", a lovit în Familia normală, constituită prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, fiind o susținătoare a căsătoriei între homosexuali.
Dumnezeu să o ocrotească și să o întoarcă la cunoștința Adevărului!”, sună îndemnul Frăției Ortodoxe.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.