ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Neculaie, patronul echipei de fotbal FC Brașov, a fost reținut în această seară de procurorii Parchetului Tribunalului Brașov. El a fost audiat aproape zece ore într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.

Ioan Neculaie, care fusese adus în jurul orei 13.20 la Parchetul Tribunalului Brașov, a fost audiat până în jurul 23.00.

Ulterior, el a fost scos din sediul Parchetului cu cătușe la mâini, fiind băgat într-o dubă a Poliției și urmând a fi dus în arest.

Tot în cursul zilei de joi, a fost reținut pentru 24 de ore fostul director economic al grupului Prescon Florin Păunescu, care a fost șef al Gărzii Financiare Brașov înaintea lui Vasile Bilingschi, audiat și el în acest dosar.

Procurorii brașoveni au făcut, joi, percheziții la clubul de fotbal FC Brașov și la locuința patronului echipei, Ioan Neculaie, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei.