ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat reacțiile la cald ale unei părți a mass-media, după protestul de vineri seara din Piața Victoriei.

Conform acestuia, manifestația a speriat pentru că sunt oameni care nu se tem, și deci virusul nu este așa de periculos precum spun autoritățile.

„Virusul e periculos, dar nu atât de periculos ca mod de infecție și nici ca mortalitate, cum era ciuma: era de ajuns să respiri aerul cu unul și mureau.


Protestul a deranjat pentru că a arătat că sunt oameni care nu se tem. Dacă nu se tem, înseamnă că virusul nu este atât de periculos, pentru că toată dictatura asta planetară a plecat după o paranoie: nu ieșiți, că v-așteaptă virusul după colț.

Cataramă a arătat că virusul nu este atât de periculos.

Ce s-a întâmplat azi arată că virusul nu se ia atât de (ușor)...”, a spus Ion Cristoiu.
 
El a mai declarat că rolul „presei miluite”, adică cea care a primit fonduri de la Guvern, a fost să creeze panică în rândul populației.