ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a criticat modul în care instituțiile statului își fac treaba și cum unele decizii sunt inexplicabile.

Fostul lider al studenților a făcut referire la două evenimente care s-au desfășurat zilele trecute și care au fost tratate înntr-un mod diametral opus de instituțiile statului. Primul dintre acestea a fost legat de audierea lui Ion Iliescu, care este acuzat de crime împotriva umanității în dosarul mineriadei din 1990, într-un cadru secret, în timp ce pentru audierea ca martor a Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a fost realizat un spectacol mediatic, acesta fiind ”expus public ironiilor si suspiciunilor”.

Marian Munteanu este indignat de acest mod de a trata diferit lucrurile de către cei care dirijează instituțiile statului.

”Fostul presedinte Iliescu, ÎNVINUIT de crime împotriva umanității în dosarul Mineriadei, a fost audiat in secret la Parchet, spre a fi ferit de curiozitatea presei.

Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a fost chemat cu mare tam-tam la DNA și expus public ironiilor si suspiciunilor, deși era audiat doar în calitate de MARTOR cu privire la o carte scrisă de un deținut.

Pe ce lume trăim?”, a scris fostul lider al studenților pe contul său de Facebook.