Marian Munteanu a criticat modul în care instituțiile statului își fac treaba și cum unele decizii sunt inexplicabile.

Fostul lider al studenților a făcut referire la două evenimente care s-au desfășurat zilele trecute și care au fost tratate înntr-un mod diametral opus de instituțiile statului. Primul dintre acestea a fost legat de audierea lui Ion Iliescu, care este acuzat de crime împotriva umanității în dosarul mineriadei din 1990, într-un cadru secret, în timp ce pentru audierea ca martor a Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a fost realizat un spectacol mediatic, acesta fiind ”expus public ironiilor si suspiciunilor”.

Marian Munteanu este indignat de acest mod de a trata diferit lucrurile de către cei care dirijează instituțiile statului.

”Fostul presedinte Iliescu, ÎNVINUIT de crime împotriva umanității în dosarul Mineriadei, a fost audiat in secret la Parchet, spre a fi ferit de curiozitatea presei.

Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a fost chemat cu mare tam-tam la DNA și expus public ironiilor si suspiciunilor, deși era audiat doar în calitate de MARTOR cu privire la o carte scrisă de un deținut.

Pe ce lume trăim?”, a scris fostul lider al studenților pe contul său de Facebook.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews