ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iulian Capsali, directorul editorial al României Libere, avertizează că au apărut dezinformările în ceea ce privește Referendumul pentru Căsătorie, inclusiv în comunitățile creștine din București și din țară.

Acesta le transmite românilor că nu este nimic ascuns în spatele Referendumului și că se va vota pentru „păstrarea demnității Familiei, pentru sănătatea sufletească a acestui neam!”.

„Că nu există grup pe Fb, partid, redacție, care să nu aibă arondat unul sau mai mulți oameni ai serviciilor (penetrate de globaliști), asta orice om cu o minimă acuitate în observație a putut să vadă până acum. Nu discutăm de partide, ziare, televiziuni, site-uri, ONG-uri șamd, construite de la început de puterea subterană.

Dar abia acum, cu ocazia Referendumului, am văzut cum au ieșit păduchii Noii Securități antinaționale în comunitățile creștine! Nu au scrupule!

În cele mai puternice comunități legate în jurul bisericilor din orașele mari ale țării - și nu sunt prea multe, dacă sunt zece în București, de ex. - acoperiții alocați (de regulă unul sau doi pe biserică) au început să împrăștie duhoarea neîncrederii, invocând tot soiul de presupuse tertipuri prin care puterea politică actuală ar deturna Referendumul. Ba că întrebarea prea generalistă de pe buletin ar putea fi folosită în scopul de a introduce alte teme (modificări în Justiție, mai ales) în Constituție - însă întrebarea este pusă CONFORM LEGII REFERENDUMULUI - ; ba că a mai fost un referendum și s-a făcut degeaba (cel cu 300 de parlamentari) - deși acela a fost consultativ, un referendum pur populist al unui șobolan politic care știa exact că nu are nicio valoare practică; ba că va fi preluat de PSD, fraudat, deturnat - să nu o mai lungim, este un referendum sub care ascund diverse malversațiuni politice pesediste.

Disperarea Sistemului este enormă! Conservele securiste din comunități s-au activat la ordin, brusc. Mulți au pregătire juridică și lucrează în domeniu, dar nu este obligatoriu - mai sunt și profesori, medici, în general oameni cu influență societală.

Vorba unui prieten, în comunitățile creștine sunt repartizați dracii cei mai bătrâni și hârșiți în rele. Important este ca uneltele lor să fie circumscrise, iar mesajele lor să fie îndiguite și izolate.

Nu vă lăsați prostiți de viclenia acestor năimiți! Este un vot pentru păstrarea demnității Familiei, pentru sănătatea sufletească a acestui neam! Nici mai mult, nici mai puțin!”, ne-a declarat Capsali.