ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ștefan, administratorii paginii de Facebook a Jandarmeriei Române au postat o poză care prezenta „o familie tradițională din cadrul M.A.I.”.
 
În imagine este vorba despre o familie formată dintr-un subofițer de la Jandarmerie și dintr-o agentă de Poliție, împreună cu cei trei copii ai lor:  „Așa arată o familie tradițională din cadrul M.A.I.

Ovidiu, subofițer în cadrul Jandarmeriei și soția sa Irina, agent principal de Poliție, și-au petrecut Crăciunul în familie, spre marea bucurie a copiilor lor: Ștefan, Dimitrie și Ecaterina.

Jandarmeria Română urează un călduros ,,La mulți ani" băiețelului lor dar și tuturor celor care îi poartă numele Sfântului Ștefan”.

Fotografia a făcut furori pe facebook, dar a primit și critici din partea activiștilor LGBT, care s-au năpustit asupra instituției, administratorii contului fiind nevoiți să șteargă din mesajele violente ale acestora.
 


Iată mesajul postat de Jandarmerie: