Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ștefan, administratorii paginii de Facebook a Jandarmeriei Române au postat o poză care prezenta „o familie tradițională din cadrul M.A.I.”.
 
În imagine este vorba despre o familie formată dintr-un subofițer de la Jandarmerie și dintr-o agentă de Poliție, împreună cu cei trei copii ai lor:  „Așa arată o familie tradițională din cadrul M.A.I.

Ovidiu, subofițer în cadrul Jandarmeriei și soția sa Irina, agent principal de Poliție, și-au petrecut Crăciunul în familie, spre marea bucurie a copiilor lor: Ștefan, Dimitrie și Ecaterina.

Jandarmeria Română urează un călduros ,,La mulți ani" băiețelului lor dar și tuturor celor care îi poartă numele Sfântului Ștefan”.

Fotografia a făcut furori pe facebook, dar a primit și critici din partea activiștilor LGBT, care s-au năpustit asupra instituției, administratorii contului fiind nevoiți să șteargă din mesajele violente ale acestora.
 


Iată mesajul postat de Jandarmerie:
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.