Judecătoarea Cecilia Maria Jabre a făcut sacrificiul suprem: a preferat moartea decât să renunțe la copilul pe care-l purta în pântece. Jurnalist: Oameni precum această femeie sunt sfinții vremurilor noastre, și martiri, în cazul ei

Judecătoarea Cecilia Maria Jabre a murit miercuri, 24 iulie, la vârsta de 42 de ani, informează Luju.ro. Moartea tinerei magistrate a survenit în urma unei hemoragii masive cauzată de ruperea operației de cezariană făcută în timpul nașterii celui mai mic dintre copiii săi.
De altfel, Cecilia Maria Jabre a dovedit că pune viața copiilor săi mai presus de a sa: mamă a un băiețel și două fetițe, judecătoarea era însărcinată cu al patrulea copil. Pruncul, însă, s-a fixat pe urma ultimei operații de cezariană, astfel că femeia a fost pusă într-o situație greu de imaginat: avortarea copilului sau lupta pentru viață, atât a ei cât și a pruncului.
Cecilia Maria Jabre nu a ezitat să aleagă viața. Din păcate, însă, operația de cezariană s-a desfăcut, iar mama și pruncul pe care-l ținea în pântece au murit fulgerător.
Jurnalistul Gabriel Popa a comentat astfel vestea: „Un sacrificiu precum cel al Ceciliei-Maria Jabre este în răspăr cu tot ce înseamnă cultura individualismului și a morții, din ziua de azi. Am verificat și am primit confirmarea că lucrurile stau așa cum sunt prezentate mai jos. Oameni precum această femeie sunt sfinții vremurilor noastre, și martiri, în cazul ei. Este firesc să îi cinstim, și să îi avem ca modele”.
Cecilia Maria Jabre s-a născut în Capitală pe 21 decembrie 1977 și a absolvit în anul 2000 Facultatea de Drept din cadrul Universității București. De la 1 ianuarie 2009 a fost magistrat al Tribunalului București, secția a VIII-a de conflicte de muncă și asigurări sociale.
Incepând cu 13 ianuarie 2008 până la desființarea Catedrei de metodologie, judecătoarea Jabre a activat ca formator INM la Departamentul de formare profesională inițială, disciplina Metodologia actului de justiție, modulele Scrierea judiciară și Dezvoltarea competentelor magistratului în materie civilă, precizează Luju.ro. Anterior, de pe 1 mai 2003, Cecilia Jabre lucrase la Judecătoria Sectorului 1 din București, la sectia civilă. In aceeași perioadă, a fost delegată la compartimentul Persoane juridice și a activat ca îndrumătoare de practică pentru auditorii de justiție.
In perioada 1 august 2002 – 1 mai 2003, Cecilia Maria Jabre și-a facut stagiul la Judecătoria Buftea, intrând în cauze civile, penale și comerciale.
Soțul Ceciliei Jabre, judecătorul Amer Jabre, de la Sectia a VIII-a de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București, este cel care pe 27 septembrie 2017 a suspendat ordinul Laurei Koveși de revocare a procuroarei Mihaiela Iorga-Moraru din Directia Naționala Anticorupție, arată sursa citată.
Înmormântarea a avut loc joi 25 iulie, la Biserica „Sfânta Parascheva” din comuna Berceni. Dumnezeu s-o odihnească!
Susține ActiveNews

Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
la lupta pentru Adevăr!
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pe același subiect

Exclusiv EVZ. Ion Cristoiu o deconspiră pe influențărița cîțistă Ana Morodan, reținută pentru droguri și alcool la volan: ”Se confirma mașinăria infernală pusă la cale de servicii”

Oana Lis, vaccinată, infectată, iar acum bolnavă de cancer: „Nu aveam niciun simptom!”

Cazul atacului armat la o școală din Nashville, SUA: JIHADUL TRANS declanșat împotriva creștinilor. Activista feministă și LGBT-istă JANE FONDA a explicat la TV ce trebuie să urmeze după marșuri și proteste: CRIMA!

O moarte venită mult prea devreme pentru o polițistă din Galați. Ioana Petrea avea 36 de ani și era mama a doi copii

Problemele de sănătate se țin în lanț pentru Elena Cârstea. După ce a suferit un AVC masiv, cântăreața s-a confruntat cu mai multe pneumonii

Veste devastatoare pentru sportul românesc: A murit campionul la judo Adrian Merge, la doar 35 de ani
Recomandările noastre

Ce a fost Masacrul de la Fântâna Albă din 1 aprilie 1941? NKVD-ul a vrut să scape de românii patrioți, anticomuniști. Supraviețuitorul Petru Huțan: „Trăgeau după noi ca după iepuri”. Victor Roncea: O mărturie video pentru ISTORIE

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (3)