ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca după o pereche de palme servită pe netrezite m-am dezmeticit în dimineața asta. Au șterpelit o poză a Catedralei Mitropolitane a Banatului, au îndepărtat crucile și defileză cu ea în virtual, ademenind suflarea orașului să participe la „Upgrade My City”.
 
Ștaif, bre- o serie de conferințe în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, unde persoane importante, unele cu nume sonore, vor dezbate despre ”exemple și resurse pentru ca societatea civilă să devină mai activă și să genereze soluții pentru diferite probleme din comunitate”.
 
Cu sprijinul  BCR, Primăria Timișoara, Ordinul Arhitecților din România… Felicitări colegului de breaslă care a sesizat imediat nemernicia și a recționat cu fermitate! (articolul său, aici) Exact, stimați organizatori: cum vă permiteți să atentați la identitatea, istoria și spiritualitatea Banatului? Asta înseamnă ”Upgrade My City? Puneți înapoi crucile de pe Catedrala Mitropolitană a Banatului! (Eveniment facebook, aici)
 
E din ce în ce mai „fain” și în rest. Pare să se fi intrat pe ultima turnantă și cu pregătirea vremurilor complet ”deschise”, devreme ce chiar pe TVR unii elucubrează nestingherit gânduri și socoteli despre cum casele românilor plecați la muncă în străinătate ar trebui să găzduiască migranți, pentru ca aceștia șă se poată integra mai ușor în România. Și ar fi loc măcar de 350.000 de refugiați, dacă nu de un milion, în opinia lui Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, exprimată nonșalant pe 1 noiembrie 2017, la Televiziunea publică.



Las’…că nu-i bai… Sau?