ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recenta descoperire a cadavrului micuței Adrian Feraru, din comuna Gura Suții (Dâmbovița), caz în care principalul suspect este un olandez, a stârnit revoltă în spațiul public.

Jurnalistul Cristian Botez a scris pe facebook că acesta nu este un caz izolat, ci dimpotrivă, România a devenit un punct de atracție pentru „turismul sexual”, profitând de copii săraci sau instituționalizați, totul sub nasul autorităților care preferă să închidă ochii.

Botez afirmă că aceste persoane folosesc apartamente închiriate în Centrul Vechi al Capitalei pentru a desfășura adevărate orori cu copiii pe care îi racolează sau îi răpesc.

„Referitor la cazul Adrianei Fieraru, fetita de 11 ani, din satul Gura Sutii, județul Dâmbovița, dispărută vineri ora 17.00 și găsită ieri moarta pe un camp. Copila răpită, torturata și ucisă(expertiza medico-legala de azi, luni, va aduce elemente noi) de un cetățean olandez identificat, spune Politia, dar care a părăsit intre timp Romania.

Oameni buni, ca la autorități nu îmi mai vine sa urlu, ca urlu degeaba!

Colcăie Bucureștiul, Centrul orașului și nu numai, de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Locuiesc în Centru de decenii și știu ce se întâmplă aici! Nu exista bloc în care sa nu fie cel putin câteva apartamente care se închiriază în regim Airbnb, căutate în special de cei care practica turismul sexual, de cei care bântuie pe străzi, prin cartiere, pe lângă piețe și gări, pe la guri de metrou, prin locuri prin care zburda copii cerșetori sau amărați fugiți de acasă ori lăsați de izbeliște de părinti iresponsabili! Nu se înregistrează datele acestor indivizi, veniți din Occident, cel mai adesea. Administratorii blocului habar nu au cine vine și se cazează pentru o zi, doua sau trei. Vecinii de mai peste tot , în aceasta zona, vorbesc în șoaptă despre grozăviile care se petrec în aceste apartamente. Văd, aud, dar tremură de frică. Țigani tatuați, maldăre de mușchi si cefe groase, îmbrăcați in negru mai toți, vin-pleacă, intra-ies din aceste blocuri, pregătesc terenul in apartamente. Mașini cu avariile pornite stau parcate pe lângă blocurile cu pricina, la supraveghere sau în așteptare. Pe bulevardele Dacia, Magheru, Bălcescu si străzile din împrejurimi. În marile hoteluri nu pot pătrunde. Sheraton, Ambasador, Inter, Lido nu accepta străini cu copii sau adolescenți la camera”, a scris el.
 
Ziaristul mai spune că autoritățile știu ce se petrece, Ministerul de Interne și serviciile de informații au toate datele despre grozăviile din România, dar nu iau nicio măsură.
 
„Am vorbit, mai deunăzi, cu un polițist cu funcție mare din politie. Am fost dezamăgit de ce mi-a spus. "Nu avem ce sa facem. Au dreptul la libera circulație. Pana nu se întâmplă ceva nu putem interveni". Dar PREVENȚIE nu mai exista în Politia Română???

Iată ca s-a întâmplat! Iată ca se întâmplă! Istoria se repetă. Mereu și mereu. Remember cazul "Ciolpani" 2005. Am scris pe larg despre caz. Un puști luat de un străin, schingiuit, schilodit, violat și ucis într-o pădure din Ciolpani. Autor necunoscut!

Totul e bine pana ce se întâmplă ceva rău, nu-i asa? E grea munca de polițist! E greu sa infiltrezi oameni în hoteluri, e greu să-ți formezi rețeaua de informatori sau sa o schimbi, căci ele exista, dar oferă informații slabe, fără valoare semnificativă în schimbul protejării din partea politiei a găinăriilor pe care le fac acești asa-ziși informatori de stradă. Credeți ca nu se știu proxeneții? Credeți ca Politia nu știe -ca doar au informații inclusiv de la SRI, ce clanuri conduc rețelele de pedofilie din București, ca și pe cele de cerșetorie?”, a tunat el.

Botez a încheiat spunea că dacă poporul român nu va face ceva, curând, va dispărea din istorie.

„Bai! Murim ca popor dacă mai toleram banditismul asta de stat!  Bai! Ne sunt violate si ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului. Baga-si-ar diversitatea in cur! Cu elgebbtteul lor de bulangii si pedofili!
Ne ridicăm odată sau nu?!!!

Intre timp un comandant de politie si-a felicitat subordonații ca au gasit o fetita de 11 ani, moartă pe un camp, ucisa, torturata si violata de un pedofil olandez degenerat, care s-a carat bine-mersi din țară pentru ca serviciile aveau alta treaba, politia alta treaba, politia de frontiera, si ea, alta treaba. Treaba mare.
Adriana Fieraru, Dumnezeu sa te odihnească in pace!”, a încheiat ziaristul.

Cazul micuței de 11 ani vine după disparițiile Alexandrei Măceșanu și ale Luizei Melencu, despre care numeroase persoane au afirmat că au legătură cu traficul de carne vie.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews