ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul George Damian a postat un nou articol pe blogul său, articol în care vorbeşte despre prejudecăţile care există împotriva religiei creştin ortodoxe.
 
"Sunt creștin ortodox și nu am nimic cu femeile. Nu am lovit nici o femeie în viața mea și nu intenționez să fac asta nici de acum înainte. Nu am violat nici o femeie și nici nu vreau să fac asta. Cred că femeile sunt egale cu bărbații în drepturi, nu cred că femeile sunt inferioare bărbaților.

Sunt creștin ortodox și știu că pământul este rotund și se învârte în jurul soarelui. Nu cred că raiul este în cer și iadul la 2000 de metri sub pământ. Îmi plac matematicile, fizica și calculatoarele. Însă nu cred că tehnica și știința pot rezolva toate problemele oamenilor.

Sunt creștin ortodox și sunt ecologist. Doar un idiot poate spune: vreau să murdăresc planeta, vreau să distrug natura, să umplu atmosfera cu gaze toxice.
 
Sunt creștin ortodox și cred că sistemul separării puterilor în stat, democrația parlamentară și drepturile omului reprezintă cele mai bune mecanisme de guvernare ale unei societăți. Sunt mecanisme imperfecte, dar sunt cele mai bune pe care le avem până acum la îndemână", a scris George Damian pe blogul său.

Citeşte integral articolul AICI.