ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul gorjean Narcis Daju, unul dintre cei care au urmărit îndeaproape cazul Sorinei din Baia de Aramă, consideră că, în opinia lui, soarta copilei este pecetluită, justiția urmând să o încredințeze pe micuță familiei americane.

Daju afirmă că acest caz a devoalat încă o dată legăturile dintre mafia politică și justiție. Mai mult, el afirmă că PSD, partidul de guvernământ, mimează interesul pentru caz, în timp ce celelalte formațiuni politice se prefac că Sorina nici nu există.

Reacția sa vine după ce instanța din Craiova a respins cererea Procurorului General al României de a suspenda decizia de adopție a Sorinei de către familia Săcărin.

„Marele paradox în cazul micuței Sorina e că singurul partid politic care s-a poziționat corect, DIN GURĂ, e PSD-ul.

Adică fix partidul care a edificat și acordă protecție deplină MAFIEI din justiția din Oltenia și din Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

Deși, din GURĂ, reprezentanții PSD-ului cer ca Sorina să se întoarcă la Baia de Aramă, de fapt ei deja au reînnoit certificatele de bună purtare pentru Coman, șefa ANPDCA, pentru procurarea Pițurcă, pentru judecătoarea Lăloianu și pentru toți traficanții de ”justiție” și de copii implicați în cazul micuței Sorina.

Deși scoate lozinci patriotarde pe gură și își vântură statutul de mamă adoptatoare, Dăncilă a secretizat toate rapoartele emise de ministere si de ANPDCA!

Toată MAFIA PSD din Oltenia e protejată de MAFIA din justiție.

Peste doar câteva luni au loc alegerile prezidențiale. Dacă s-ar înfăptui JUSTIȚIA în cazul micuței Sorina, PSD-ul și-ar maximiza șansele pentru Cotroceni.

Din păcate, PSD-ul n-are de ales.

PSD-ul nu poate deranja viesparul din (in)justiția din Oltenia, pentru că MAFIA pe care a edificat-o acest partid în parchetele si instantele judecătorești s-ar întoarce împotriva pesediștilor, dacă ar fi arestați acum niște procurori si niște judecători.

Din acest tablou horror, căruia i-a picat victimă micuța Sorina, lipsesc cu desăvârșire celelate partide politice. Mie, unul, începe să-mi fie foarte scârbă de PNL, de USR și de PLUS, care, de frica Ambasadei SUA, mimează că acest caz nu există.

În teorie, opoziția trebuie să fie separată de putere, procurorii de judecători, avocatii de judecatori, specialistii ANPDCA de persoanele care-si doresc sa adopte copii.

In practică, drama micuței Sorina ne-a relevat un imens bordel, in care opozitia, puterea, procurorii, judecatorii, avocații cu neveste judecătoare, specialiștii ANPDCA si Săcărinii s-au unit impotriva Sorinei, din ordinul AMBASADEI SUA.

Sa nu uitam de sutele de influenceri prezenți, recent, la recepția organizata de Ambasada SUA, de Ziua Americii, care fie tac, fie sunt incredibil de toxici, de cele peste 100.000 de ong-uri din România, care tac absolut toate, de comunitățile țigănești, care tac si ele.

Repet: ca sa se îndrepte acum lucrurile si pentru ca Sorina să se întoarcă acasă, e nevoie ca PSD-ul să se îndrepte împotriva MAFIEI pe care a edificat-o in justiția din Oltenia, lucru care nu se poate întâmpla nici măcar din rațiuni electorale.

Așadar, adio, Sorina.

A fost nevoie de jertfa ei ca sa aflam încă o data ce justiție, ce clasa politica, ce presa și ce ong-uri avem, și cât de supuși suntem Ambasadei SUA.

Și, da, este o jertfa, fiindcă si dac-ar încerca s-o trateze ca pe copilul lor, Săcărinii nu - si vor putea controla subconștientul.

Ce le spune subconștientul Săcărinilor?

Că au cheltuit pe Sorina 30.000 de USD, și că în schimb au fost implicați într-un imens scandal, care-i va urmări toată viata. Bani pierduți si imagine franjuri, din cauza Sorinei.

Nu pentru Sorina se chinuie Săcărina să-i smulgă zâmbete și să le tragă în poze, ci numai și numai pentru imaginea ei de ”mămică”, o mămică ce n-a schițat niciun gest în timp ce copilul ei adoptat era lovit, bruscat și târât pe jos de o procuroare. O ”mămică” ce și-a continuat planul, deși în toate ședințele de potrivire a rezultat că Sorina are deja o familie și un cămin, pe care nu vrea și nu are nevoie sa le părăsească”, a scris Narcis Daju.