Jurnalistul gorjean Narcis Daju, unul dintre cei care au urmărit îndeaproape cazul Sorinei din Baia de Aramă, consideră că, în opinia lui, soarta copilei este pecetluită, justiția urmând să o încredințeze pe micuță familiei americane.

Daju afirmă că acest caz a devoalat încă o dată legăturile dintre mafia politică și justiție. Mai mult, el afirmă că PSD, partidul de guvernământ, mimează interesul pentru caz, în timp ce celelalte formațiuni politice se prefac că Sorina nici nu există.

Reacția sa vine după ce instanța din Craiova a respins cererea Procurorului General al României de a suspenda decizia de adopție a Sorinei de către familia Săcărin.

„Marele paradox în cazul micuței Sorina e că singurul partid politic care s-a poziționat corect, DIN GURĂ, e PSD-ul.

Adică fix partidul care a edificat și acordă protecție deplină MAFIEI din justiția din Oltenia și din Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

Deși, din GURĂ, reprezentanții PSD-ului cer ca Sorina să se întoarcă la Baia de Aramă, de fapt ei deja au reînnoit certificatele de bună purtare pentru Coman, șefa ANPDCA, pentru procurarea Pițurcă, pentru judecătoarea Lăloianu și pentru toți traficanții de ”justiție” și de copii implicați în cazul micuței Sorina.

Deși scoate lozinci patriotarde pe gură și își vântură statutul de mamă adoptatoare, Dăncilă a secretizat toate rapoartele emise de ministere si de ANPDCA!

Toată MAFIA PSD din Oltenia e protejată de MAFIA din justiție.

Peste doar câteva luni au loc alegerile prezidențiale. Dacă s-ar înfăptui JUSTIȚIA în cazul micuței Sorina, PSD-ul și-ar maximiza șansele pentru Cotroceni.

Din păcate, PSD-ul n-are de ales.

PSD-ul nu poate deranja viesparul din (in)justiția din Oltenia, pentru că MAFIA pe care a edificat-o acest partid în parchetele si instantele judecătorești s-ar întoarce împotriva pesediștilor, dacă ar fi arestați acum niște procurori si niște judecători.

Din acest tablou horror, căruia i-a picat victimă micuța Sorina, lipsesc cu desăvârșire celelate partide politice. Mie, unul, începe să-mi fie foarte scârbă de PNL, de USR și de PLUS, care, de frica Ambasadei SUA, mimează că acest caz nu există.

În teorie, opoziția trebuie să fie separată de putere, procurorii de judecători, avocatii de judecatori, specialistii ANPDCA de persoanele care-si doresc sa adopte copii.

In practică, drama micuței Sorina ne-a relevat un imens bordel, in care opozitia, puterea, procurorii, judecatorii, avocații cu neveste judecătoare, specialiștii ANPDCA si Săcărinii s-au unit impotriva Sorinei, din ordinul AMBASADEI SUA.

Sa nu uitam de sutele de influenceri prezenți, recent, la recepția organizata de Ambasada SUA, de Ziua Americii, care fie tac, fie sunt incredibil de toxici, de cele peste 100.000 de ong-uri din România, care tac absolut toate, de comunitățile țigănești, care tac si ele.

Repet: ca sa se îndrepte acum lucrurile si pentru ca Sorina să se întoarcă acasă, e nevoie ca PSD-ul să se îndrepte împotriva MAFIEI pe care a edificat-o in justiția din Oltenia, lucru care nu se poate întâmpla nici măcar din rațiuni electorale.

Așadar, adio, Sorina.

A fost nevoie de jertfa ei ca sa aflam încă o data ce justiție, ce clasa politica, ce presa și ce ong-uri avem, și cât de supuși suntem Ambasadei SUA.

Și, da, este o jertfa, fiindcă si dac-ar încerca s-o trateze ca pe copilul lor, Săcărinii nu - si vor putea controla subconștientul.

Ce le spune subconștientul Săcărinilor?

Că au cheltuit pe Sorina 30.000 de USD, și că în schimb au fost implicați într-un imens scandal, care-i va urmări toată viata. Bani pierduți si imagine franjuri, din cauza Sorinei.

Nu pentru Sorina se chinuie Săcărina să-i smulgă zâmbete și să le tragă în poze, ci numai și numai pentru imaginea ei de ”mămică”, o mămică ce n-a schițat niciun gest în timp ce copilul ei adoptat era lovit, bruscat și târât pe jos de o procuroare. O ”mămică” ce și-a continuat planul, deși în toate ședințele de potrivire a rezultat că Sorina are deja o familie și un cămin, pe care nu vrea și nu are nevoie sa le părăsească”, a scris Narcis Daju.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews