ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși timid, ideologia genului, cea care postulează că o persoană poate avea ce gen dorește, indiferent de sexul biologic, și-a făcut apariția și în România, așa cum ActiveNews a relatat recent.

În Statele Unite însă, ideologia gender a ajuns la niveluri greu de imaginat. Astfel, jurnalistul Paul Andrei scrie pe blogul său despre apariția unui curent care cere părinților să nu le spună copiilor că sunt băieței sau fetițe până la vârsta de patru ani, urmând ca atunci cel mic să-și aleagă singur genul.

Dar asta nu e tot. Tot peste Ocean, un tânăr a decis că vrea să fie...elf( ființă imaginară, din mitologia nordică.) 

„Iată ce se mai discută pe la televiziunile importante de afară. Bine, nu foarte importantă, cu doar 95 de milioane de abonați în America. Că doar nu o să dăm share acum la toate emisiunile obscure.

Deci să ascultam ce s-a discutat aseară în timp ce unii mă acuzau că am o gândire învechită. Nu durează mult, doar 3 minute dar esențiale.

O domnișoară susține în acest filmuleț superb că până la vârsta de 4 ani copilului nu trebuie să îi spui tu că e fetita sau băiețel. Că nu e indicat să îi zici unei fetite "ești prințesa mea” sau unui băiețel "bravo, tigrul lui tata!” că îl zăpăcește și ar putea crede  că aparține unui anumit gen.

Deci să ascultam ce s-a discutat aseară în timp ce unii mă acuzau că am o gândire învechită. Nu durează mult, doar 3 minute dar esențiale.

Să nu spuneți că nu v-am avertizat care sunt următorii pași. 

Și acum după ce am văzut că ar fi bine să lăsăm copilul de 4 ani să decidă cărui gen aparține, iată o poză interesantă. Cât e ceasul? 12, la prânz, când toată lumea are acces la TV. Aceasta e o captură de pe E! Entertainment, parcă cineva îmi spunea să zappez tocmai acum să ajung aici. Și stăteam așa și mă gândeam, dacă ajungem vreodată să nu le impunem copiilor vreun gen, de ce să ne limităm, de ce să le furăm din opțiuni? Să le prezentăm toată gama. Cine suntem noi să le impunem să fie oameni dacă ei se simt orci, alieni sau predatori? Cum e băiatul asta, se simte elf și a parcurs pașii pentru a se simți bine în pielea lui. Hai să nu mai fim atât de limitați încât doar genul să fie pus în discuție. Mai open-mind oameni, hai!”, a scris jurnalistul.