ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Subiectul zilei este fără îndoială, acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română, prin care voluntarii parohiilor și cadrele MAI vor împărți Lumina de Paști pentru oameni.

În acest sens, jurnalistul Radu Buzăianu (B1 TV) se întreabă de ce criticii acestui acord nu se revoltă și împotriva faptului că firmele de curierat lucrează zilnic, interacționând astfel cu oamenii.

„„Văd că e o stare de neputință a minții generală. Unii nu pot înțelege că nu ai cum să relaxezi măsurile în noaptea de Înviere, că oamenii, în numărul lor mare nu pot fi controlați.


Nu poți să ai distanțați milioane de oameni, câți participă în fiecare an de Înviere. Bă, dar văd că au mai apărut unii. Că de ce să existe voluntari care să aducă acasă cu lumânări lumina de Paști.

Bă, nenică, dar cu curierii n-am remarcat să fie o problemă. Dar cu cei de la Glovo, n-am sesizat să fie mirări. Bă, problema mare e cu Biserica. Să nu aibă ortodocșii deloc acces la ortodoxie de Paște. Nici măcar în forma asta alterată de evenimente.

Aici sesizez rea intenție și lipsă de respect. Și cretinism chiar, în funcție de cât de revoltat ești că se poate să isi aprindă oamenii o lumânare. Pare un apogeu al prostiei umane.

Dacă distribuiau urechiușe de iepurași de Paște vi se părea chiar un gest frumos. Că mă faceți să scot sabia și v-am explicat ieri că nu vreau”, a reacționat Buzăianu

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews