ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bâlbâielile autorităților nu au limite. După ce au controlat timp de 16 ore, până la două noaptea, laboratorul care a analizat apa toxică din supermarket-uri, iar cei de la ANSVSA i-au suspendat activitatea, după aproape o săptămână au decis brusc redeschiderea acestuia.

B1.ro a relatat pe larg despre presiunile la care au fost supuși cei de la SC Manor Laboratory Center SRL Bucuresti, în special de către inspectorii ANSVSA, care au decis oprirea activității, refuzând timp de o săptămână să comunice motivul. 

În urma mediatizării acestui caz, inspectorii ANSVSA au dat înapoi. Joi, 7 aprilie, aceștia au decis redeschiderea laboratorului, potrivit unui comunicat remis b1.ro de către Manor Laborator.

"Ca urmare a controlului desfășurat de ANSVSA în perioada 1-2 aprilie 2016, activitatea Manor Laboratory Center a fost suspendată.

În 4 aprilie 2016, Manor a solicitat către ANSVSA recontrol pentru constatarea remedierii  deficiențelor minore constatate în procesul verbal întocmit în urma controlului.

Răspunsul ANSVSA a fost foarte prompt, în data de 7 aprilie, ora 10.30, a trimis la sediul laboratorului o echipă pentru verificarea și constatarea remedierilor.

În urma acestui recontrol s-a dispus anularea ordonanței de suspendare a activității MANOR LABORATORY CENTER și reluarea activității”, se arată în comunicatul Manor Laborator.