ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii trupei La Familia au vorbit despre experiențele care le-au marcat viața în ultimii 20 de ani, dar și despre referendumul pentru protejarea familiei formate dintr-un bărbat și o femeie.

„Eu sunt printre primii semnatari, sunt 50-60 de oameni care au semnat, dar asta am făcut-o…nu sunt un exemplu viu, nu sunt un om care, gata, am doi copii, o familie fericită și astea. Nu, viața are suișuri și coborâșuri. Mereu am văzut argumentul ăsta „ce familie sustineti, pe aia în care bărbatul își bate femeia?” Doi parteneri, fie că sunt bărbat cu bărbat sau femei cu bărbat sau ce sunt ei, doi oameni pot ajunge să se bată la un moment dat. Nu are legătură chestia asta.”, a spus Sișu pentrul unghiuldeabordare.ro.

În continuare, artistul povestește faptul că problemele pe care le-a avut cu legea i-au întărit în timp credința.

„Nu, problemele te întăresc. Îți intăresc credințele, cine știe să se folosească de asta. Cine se frustează și se vopsește verde în cap și se dă cu capul de pereți asta e altă problemă. În viață trebuie să știi când să faci și o nebunie, când să te oprești... Oamenii nu ne cunosc, oamenii au o imagine de la TV. Oamenii dacă ne-ar cunoaște ar înțelege… eram mai mici înainte, argumentele erau mai subțiri. Încă nu trăisem viața, e logic. Dar asta este viața noastră, așa am trăit de când ne știm.”, a mai spus acesta

Partenerul său, Puya, a spus câteva cuvinte și despre industria muzicală și despre mesajul pe care vrea să îl transmită prin fiecare melodie.

„Tot timpul am dorit să spun, să dau și un mesaj. Noi nu am intrat în muzica să facem bani, nici nu știam că se poate face bani. În 98 când am făcut caseta asta nu era televiuziune muzicală, nu era youtube, nu era nimeni. Pe noi ne-a luat prin surprindere chestia asta. La un moment dat au apărut niște bani. Ok, dacă sunt hai să-i facem, să ne susținem. Dar în primă fază am dorit să ne exprimăm. Orice artist din lumea asta e dator, pe lângă banii pe care-i face, să spună și ceva și să influențeze într-un fel lumea.”, a spus Puya.