ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începând de mâine, lactatele Brădet vor putea fi găsite din nou pe rafturile magazinelor. 

Patronul Marius Badea a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, veste așteptată cu nerăbdare de clienții produselor Brădet, care au fost rugați zilele trecute să voteze pro sau contra redeschiderii fabricii de lactate:

"Mă înclin în fața dvs și mărturisesc că numai datorită dvs am reușit să sper, că pot să mă ridic. De mâine produsele noastre revin în magazine. Este în totalitate meritul dvs. În Auchan Vitan, Crangași, Drumul Taberei dar și în Pitești, Brașov și Craiova veți fi întâmpinați sâmbătă și duminică de reprezentanți ai firmei noastre gata să vă prezinte produsele. Mulțumim."

În urmă cu două zile, patronul Lactate Brădet anunțase că fabrica își va relua activitatea săptămâna aceasta, la o lună după ce a fost închisă în urma scandalului brânzei de vaci.

Marius Badea a declarat atunci că a obținut avizele de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș și că toți angajații fabricii și-au făcut analizele la Institutul Cantacuzino din București, iar rezultatele acestora au ieșit conform normelor.