ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lamia a povestit cum a trecut la ortodoxie, în 2009, atunci când s-a botezat într-un cadru foarte restrâns. Fiica lui Radu Beligan a explicat motivul pentru care nu a dorit să afle nimeni de această schimbare.

”Inițial am fost botezată catolic. Eu m-am regăsit în ortodoxie. Eu am vrut să mă botez, adultă fiind, pentru că este cu totul altceva, e un angajament pe care tu îl faci. Nu am vrut să știe nimeni. Nu voiam să fiu tulburată în vreun fel", a mărturisit Lamia pentru Antena Stars.

Florentina Fântânaru i-a făcut o caracterizare fiicei lui Radu Beligan, cea care a descoperit ”iubirea care nu se termină niciodată”.

„În Lamia arde pasiunea. Te uiți la ea și nu-ți mai iei ochii. E ca o adolescentă și n-am găsit niciun fel de blazare în ea. Bucuria de a descoperi nu i s-a diminuat, iar la asta se adaugă sensibilitatea actriței, uneori pătimașă. Lamia iubește cum poate n-a făcut-o niciodată, pentru că iubirea de astăzi e iubirea lui Dumnezeu și e convinsă că iubirea asta nu se termină niciodată", a spus Florentina Fântânaru despre Lamia Beligan.