ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lect. univ. dr. Anca Victorina Munteanu, de la Facultatea de Geografie a Universității din București, a murit la doar 48 de ani. Vestea tristă a fost anunțată, cu profund regret, de site-ul facultății, pe 6 iulie.

„Este o zi tristă pentru colegii ei, pentru studenți dar și pentru munții și văile, pe care Anca le îndrăgea atât de mult. Drum lin, Anca spre Împărăția Cerurilor! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a anunțat Facultatea de Geografie a Universității din București

Anca Victorina Munteanu (foto) a făcut parte din Clubul de Speologie Silex Brașov, care a anunțat, de asemenea, dureroasa veste pe Facebook, menționând și lucrările de specialitate publicate de lector. 

„Anca Munteanu a plecat dintre noi. Un moment foste trist, Anca ne-a fost colegă de club în anii de studii petrecuți în Brașov.

Lector la Facultatea de Geografie a Universității din București, între altele, Anca Munteanu a făcut studii de cercetare în geomorfologie și nivologie, în special în Munții Piatra Craiului. Ne lasă lucrări precum "Morfodinamica actuală, riscuri și hazarde naturale, în Masivul Piatra Craiului" și "Avalanșele. Condiții. Tipuri. Riscuri" (coautor) - singura lucrare de specialitate de acest gen din țară. 

Drum lin, Anca!” - a scris Clubul de Speologie Silex Brașov.