ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Apărării a publicat, prin intermediul Companiei Naționale Romtehnica, o cerere de ofertă (Anunț de participare numărul 169155/18.08.2016), pentru achiziționarea de drone tactice.

MApN vrea să achiziționeze șase sisteme de avioane fără pilot (UAV), de nivel tactic, prețul estimat este de aproximativ 250 milioane RON fără TVA (55 de milioane de euro), livrarea urmând să se facă pe o perioadă de 38 de luni de la atribuirea contractului, locul de livrare este București iar criteriul de selecție este cel al prețului cel mai mic, potrivit resboiu.ro.

Tot prin intermediul CN Romtehnica, MApN a emis o cerere de ofertă (anunț de participare numărul 169149/18.08.2016), pentru achiziționarea unui număr de 2-20 sisteme de observare pentru un preț estimat de aproximativ 12,4 milioane RON fără TVA, locul de livrare menționat este Brăila iar perioada de livrare de 38 luni.