ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Ciprian Grăjdeanu, liderul „Frăției Ortodoxe”, a anunțat organizarea unui marș de protest împotriva traficului de femei și copii,  eveniment ce va avea loc în București, duminică 6 octombrie, de la ora 16:30, la Arcul de Triumf. 

Într-un anunț făcut pe pagina de facebook, Dan Grăjdeanu a anunțat că oamenii săi vor ieși în stradă „pentru a opri această protejare a clanurilor mafiote, săvârșită de politicienii corupți și de serviciile speciale ale statului”.

Conform lui Grăjdeanu, aceste lucruri se întâmplă de zeci de ani, „pentru că acești politicieni corupți și șefii serviciilor speciale sunt alimentați cu copile tinere la orgiile sexuale pe care le fac la deșănțatele lor petreceri în care mănâncă banii pe care i-au furat din țara aceasta”.

Liderul Frăției a spus că a înființat „un grup de acțiune de bărbați puternici, care dacă vom fi apelați la un număr pe care-l vom lansa, vom merge noi și vom scoate fetele abuzate din mâna criminalilor, a proxeneților protejați de politicieni și serviciile secrete, dacă aceștia nu o fac”.
 
Manifestarea naționaliștilor este legată, fără îndoială, de recentul cazul Alexandrei din Caracal și de cazul fetiței omorâtă de un pedofil olandez în Dâmbovița.

Pagina protestului de duminică poate fi accesată aici.