ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revenit din SUA, unde a asistat la ceremonia de învestire a lui Donald Trump ca președinte, Liviu Dragnea a declanșat un atac extrem de dur la adresa Serviciului Român de Informații.

Președintele Camerei Deputaților a spus că SRI are oameni în fiecare instituție publică din România, inclusiv în companii de presă.

"Nu cred că există instituție publică în România să nu aibă acoperiți. De altfel, cred că există acoperiți SRI și în fiecare companie de presă. Parcă este prea acoperită țara asta.  Nu înțeleg de ce sunt acoperiți într-o primărie. Cred că ar trebuie să se explice oportunitatea.  Eu îl știu pe domnul Hellvig foarte modern și nu cred că vrea așa ceva. Cred că va colabora foarte bine cu Comisia SRI. Cel mai grav mi s-ar părea ca acoperiții să fie în justiție pentru că s-ar influența deciziile privind libertatea unui om.

În presă pentru că pot face ca postul de televiziune, site-ul, să fie folosite pentru o manipulare a opiniei publice. Nu este sănătos dacă ar fi acești acoperiți. Ar fi bine să înceteze și să înceapă o retragere organizată. Lucrurile trebuie să intre într-o matcă firească. Nu trebuie să fie neapărat deconspirați", a spus Dragnea la România TV.