ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD Liviu Pleșoianu continuă războiul cu protestatarii "#Rezist".

Deputatul spune despre manifestanți că nu cunosc nici măcar de semnificația sloganurilor pe care aceștia le strigă în timpul protestelor.

Liviu Pleșoianu susține că scandările folosite de manifestanți sunt cele adoptate de propaganda lui Hitler dinainte și din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Când ești incult și nu ai citit trei rânduri de istorie, strigi „Ciuma roșie!” fără să ai habar că expresia aparține PROPAGANDEI HITLERISTE dinaintea și din timpul celui de-al doilea război mondial! Când toată „cultura” ta se reduce la „textele fundamentale” aruncate pe Facebook de „cărturari” precum Mălin Bot, Mircea Marian, Rareș Bogdan, Florin Bădiță, Tudor Chirilă, Dogioiu, Tăpălagă, Cartianu (...), e firesc să preiei din zborul lin al ignoranței sloganuri din două cuvinte fără să ai cel mai vag habar despre originea și semnificația lor.

Dacă ai obișnui să citești și #CĂRȚI, nu doar „postări” pe Facebook, ai cunoaște de pildă că, în 1937, Goebbels concepea o broșură de 36 de pagini în care vorbea despre... „ciuma roșie”. Concluzia sa era că doar „Führerul” (HITLER) poate scăpa omenirea de... „CIUMA ROȘIE”.

Dacă te-ai ocupa cu documentarea măcar două minute pe an (DEX: documentare = „informare temeinică pe bază de documente, informații, probe”), ai mai afla și că #PROPAGANDA_NAZISTĂ a produs chiar și un film intitulat „CIUMA ROȘIE”, destinat publicului elvețian și francez („La Peste Rouge”). Ba chiar ai ajunge să-l vizionezi, pentru că – ce să vezi! – el se găsește pe... Youtube (știi tu, site-ul ăla unde publică_capodopere VIDEO eroul tău Mălin Bot).(...)

„Dar s-o scurtăm, pentru că tu nu #REZIȘTI să citești prea mult. În concluzie, vrei, nu vrei, dacă strigi „Ciuma roșie!” ești #NEPOȚELUL_lui_Goebbels!", a scris Liviu Pleșoianu, marți, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul atașează postării sale și un afiș electoral nazist.