Așa cum se întâmplă în România după orice eveniment, fie că are legătură sau nu cu subiectul, imediat se găsesc unele persoane să găsească vinovatul de serviciu: Biserica Ortodoxă Română.

Nici nu apucaseră bine să-și plângă morții, că actorul Mihai Bendeac a indicat imediat cine-i vinovatul: Catedrala Mântuirii Neamului.

Imediat însă, acesta a primit replica dură din partea nepotului lui Gigi Becali, Lucian. Iată ce a scris acesta pe facebook:

 

"Imbecilii ...!!!
Nu înțeleg de unde atâta adversitate pentru biserici din partea unor imbecile și cretini patentați , tot bat apa-n piuă că sunt mii de biserici și mai puține spitale. Băă imbecilior, ce treabă are sula cu prefectura, sau chiar v-au spălat sioniștii creierii așa de tare încât nu mai aveți discernământ , e treaba preoților să salveze oamenii , să-i ducă la spital , să conducă ambulanțe , să opereze ?

Suntem un popor creștin de peste 1.000 de ani , normal că sunt mai multe biserici decât spitale , cine v-a oprit să nu construiți spitale ...? morții voștri sau politicienii corupți pe care-i votați ca imbecilii la fiecare 5 ani pentru o pungă de zahăr și un pui congelat ...?

Când a propovăduit Biserica altceva decât iubirea aproapelui , dragostea înțelegerea , iertarea ? chiar nu vedeți încercarea manipulării , chiar nu vedeți cum sunteți îndobitociți în ziare ,tembeliziune ,internet ? fiecare e liber să creadă sau nu , dacă vrea sau nu , dar de aici până la a da vina mereu pe biserici e o inepție fără margini !!!

Catedrala Neamului... tot politicienii pe care i-ați votat au hotărât s-o construiască bă imbecililor ,credeți că dacă nu se construia Catedrala era un spital în loc?  Nu! Avem nevoie și de vindecarea sufletelor , pentru că avem sufletele sluțite de răutate, cum moare cineva e de vină biserica că nu sunt spitale , popor de idioți ....!!!
Imbecililor , ipocriților , când mergeți la Roma prima poză e la catedrala St Pietro, la Barcelona , Sagrada Familia , Notre Dames Paris, alea vă plac, alea cu ce bani sunt făcute imbecilior ?!!!

"Am făcut 13 ani de temniță pentru un popor de idioți" -Petre Țuțea !!!", a încheiat Lucian Becali.