ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Luptătorul Daniel Ghiță spune că va boicota toate magazinele unde accesul cetățenilor este condiționat. El se întreabă cum de noul coronavirus nu se regăsește în marile magazine sau aeroporturi, dar este „prezent” în biserici și restaurante.

 „Mă întreb, de ce oare virusul nu se regăsește ( nu s-a regăsit ) in magazinele multinaționalelor, in aeroport, in IKEA , la benzinării , în uzine și fabrici, care fabrica pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare sa ne infectam în Biserică și la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie sa dispară!


Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină ( sclavi ) hai în avioane, înghesuiți și hai la munca in Germania, unde oamenii lucrează in condiții inumane, pe bani putini! Virusul doarme! Nu este activ??

Acest virus este extrem de periculos, pentru ca a luat 80% din libertățile și drepturile omului!

Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează ? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, sa nu deranjam " virusul”!
Eu, nu mai cumpăr nimic, cât timp este aceasta scanare in magazine, cu isterie, arestări ! Nu mai intru și nu mai cumpăr, nimic. Boicot total!

Sa vedeți ce vor face multinaționalele, dacă își pierd banii : pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp în România!

Gașca lui GuWerner, Gașca Top Gun, care își bate joc de poporul român”, a scris Daniel Ghiță.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews