ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traseul urmat de Dan Condrea înainte de accidentul de duminică seara rămâne un mister. Mașina martorei care a sunat la 112 apare pe camerele de supraveghere de la ieșirea din Corbeanca, cu exact cinci minute înainte de apelul la serviciul de urgență.

Nici o mașină care să semene cu cea condusă de patronul Hexi Pharma, un Opel Astra J, nu este însă surprinsă de camere, susține digi24.ro. Este vorba despre două camere de supraveghere montate la ieșirea din localitatea Corbeanca către locul accidentului.

Mașina Gabrielei Monica Pelin, care este acum audiată la Parchetul General, în calitate de martor, trece prin raza celor două camere la 18.42. Însă, până la 18.47 și chiar câteva minute după, nici o altă mașină care să semene cu cea condusă de Dan Condrea nu trece prin raza acestor camere.

Gabriela Monica Pelin susține că a fost depășită de Dan Condrea cu puțin timp înainte ca accidentul să se producă. Potrivit acesteia, patronul Hexi Pharma ar fi vorbit la telefon.