ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O copilă de numai 10 ani dintr-un sat din județul Satu Mare a trecut printr-un coșmar greu de imaginat. 

Luni, în pauza dintre ore, fetița a fost oprită în toaleta școlii de un bărbat adult și hărțuită sexual. Bărbatul a dorit să întrețină relații sexuale cu fata, prin constrângerea acesteia. Totul s-a întâmplat la școala din Medieș Râturi, informează obiectiv-sm.ro.

Din fericire, fata a scăpat și nu a ținut secret ceea ce i s-a întâmplat. Ajunsă acasă, ea a povestit părinților cumplita întâmplare, iar aceștia au depus imediat plângere împotriva celui care a hărțuit-o.

„În data de 6.11.2017, inculpatul LESPEZEANU MIHAI, prin constrângerea persoanei vătămate L.P.R. ( minoră în vârstă de 10 ani ), în toaleta școlii din localitatea Medieș Râturi, județul Satu Mare, a încercat să întrețină cu aceasta un raport sexual anal, împotriva voinței acesteia.

Prin ordonanța din 07.11.2017, față de suspectul LESPEZEANU MIHAI s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o durată de 24 de ore, începând cu data de 07.11.2017.

Prin ordonanța din 08.11.2017, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul LESPEZEANU MIHAI pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol, fapta prev. și ped.de art. 32 rap. la art. 218 alin.1 și 3, lit.c Cod penal.”, se arată în referatul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.