ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sătulă de birocrația și nedreptatea cu care este nevoită să se confrunte în România, în timp ce fiul ei suferă de cancer și are nevoie de ea mai mult ca oricând, Magda Vasiliu a avut o reacție dură pe o rețea socială la adresa statului român.

Prezentatoarea se află în Italia, alături de fiul ei, Vlad, care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni cu cancer.

„Milioane de euro…. iar bolnavilor li se cer acte peste acte, avize, adeverințe etc etc deși nu cer nimic în plus față de ce li s-ar cuveni conform legilor…Cei care mă cunosc știu că sunt un om extrem de calm, pacifist chiar…Dar, în România, fără niște legi dure și fără pedepse crunte nu se mai poate face nimic! Nu cred că există un singur domeniu care sa functioneze în România….Trăim într- o îndobitocire permanentă, toleram situații umilitoare și așteptăm schimbări de oriunde altundeva, doar de la noi nu! În timp ce funcționari ai statului gândesc scheme și construiesc rețele prin care să se îmbogățeasca, bolnavii se chinuie, sunt umiliți și mor…Iar noi stam impasibili și sperăm să nu ni se întâmple noua…ei bine, se poate intampla oricui…O spun eu, care sunt la fel de vinovata ca toți ceilalti care tac sau au tacut….Educația nu functionează, infrastructură n-avem, sistemul de sănătate e la pământ, nu producem una de un leu , dar stăm liniștiți…iar dacă stam liniștiti, ne meritam soarta!”, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.