ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit site-ului oficial, mesajele sunt brodate în culorile tricolorului. În prezent, sunt disponibile măști care transmit opt tipuri de mesaje creștine, precum "Doamne, ajută!”, "Hristos a Înviat!” sau „Cu noi este Dumnezeu”. Totodată, este disponibilă și varianta cu mesajul „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă!” în limba greacă.

Măștile realizate de măicuțe sunt reutilizabile și se pot comanda pe site-ul Mănăstirii Sf. Ioan Botezătorul Lipnița.

Mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul- Lipnița este situată în comuna Lipnița, pe drumul national Constanța- Ostrov (DN3), între Mănăstirile Sfântul Apostol Andrei și Dervent. Mănăstirea a luat ființă în noiembrie 2004 și are hramurile "Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul (29 august) și Sf Mucenic Dasie (20 noiembrie), precum și doi sfinți mai noi au Ortodoxiei, respectiv Sf. Ierarh Luca de Crimeea (11 iunie) și Sf. Paisie Aghioritul (12 iulie)”.

Recent, președintele Klaus Iohannis a anunțat că după data de 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spații publice închise și în transportul în comun.