ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama minorilor agresați a mers la Poliția Capitalei, aceasta precizând că a fost suprinsă să afle că principalul suspect de pedofilie este un angajat al Poliției Române. Femeia susține că ambii copii vor merge la psiholog, menționând că băiatul este mai afectat.

„Vreau să fie pedepsit pentru tot ce făcut. Cum aș putea să reacționez ca părinte, știind că propria siguranța și încredere, despre care scrie pe mașini și ne-o oferă Poliția Română, este de fapt un agresor. E bine că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat, vrea doar să stea în casă. Nu ne mai spune decât dacă e întrebat de mine sau de tată, iar fata nu a spus de la început. Un comportament schimbat văd la băiat, e mai timid, mai fricos ca înainte, zice mereu să fie sigur că am închis ușa. Mi-a spus că în momentul în care a ridicat-o pe balustradă simțea că nu are putere să facă ceva să o ferească pe fată. Băiatul știe ce s-a întâmplat. Amândoi merg la psiholog. Medicii au zis că e ok fata, nu a existat contact sexual", a declarat mama celor doi minori.

Femeia a precizat că nu s-a gândit că ar putea fi vorba despre un angajat al Poliției Române.

„Dacă a recunoscut lucrurile astea odioase cu copiii mei și a recunoscut și celelalte fapte, Poliția Română trebuie să facă ceva. Am zis că e un om dezaxat psihic", a mai spus mama copiilor.

Poliția Capitalei a anunțat că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere.

Bărbatul este suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, fiind recunoscut ulterior de colegii săi polițiști, ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.