Apropierea referendumului pentru modificarea Constituției îi face pe oponenții familiei să recurgă la gesturi din ce în ce mai disperate, doar-doar vor reuși să compromită demersul cu care s-au declarat de acord 3 milioane de români.

Unul dintre oponenții demersului CPF, Sorin Cucerai, a mers și mai departe decât de-obicei, încercând să pună semnul egal între Coaliția pentru Familie și... Adolf Hitler. Astfel, într-o postare de pe Facebook, filozoful susține că în cadrul unei dezbateri televizate - ce va fi difuzată sâmbătă, 3 iunie, la TVR 1, un „reprezentant al CpF declarat că Hitler a fost un tip ok până prin 1942, când a înnebunit”.

În realitate, însă, cel care a făcut o afirmație asemănătoare - dar în alt context, a fost profesorul de drept constituțional Gheorghe Iancu. Dar acesta nu este nici membru al Coaliției pentru Familie, nici reprezentant al acesteia.

Mai mult, Iancu a fost invitat la respectiva dezbatere de către Televiziunea Română, nu de către Coaliția pentru Familie.

Emisiunea respectivă va fi difuzată sâmbătă, de la ora 23:10 pe TVR 1.

REPREZENTÁNT, -Ă s.m. și f. 1. Persoană delegată să reprezinte pe cineva; împuternicit să acționeze în numele cuiva. ♦ Persoană care reprezintă interesele unui stat în alt stat, la o întrunire diplomatică etc. 2. Cel care reprezintă un curent, o școală etc.; exponent.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.