ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Haideți să vedem puțin ce înseamnă cele scrise pe afișul din această fotografie – de la parada gay-ilor din weekend. Pe afiș scrie așa: 

„MAREA UNIRE 2018. LGBT + Anticapitalism + Antirasism + Anarhism + Feminism + Antifa = Love”
Să le luăm pe rând, în ordine inversă. 


ANTIFA – Pentru cei care nu știu, Antifa Thugs sunt o mișcare anarhistă larg și aspru criticată în presa americană; violența lor ideologică și violența lor stradală sunt binecunoscute, și mulți au asociat, în fapt, această grupare chiar cu fascismul. Eticheta „Antifa” este una care face trimitere la această ideologie, care se apropie foarte mult de ideologia inițială pe care susține că o combate. 

Feminism – Nu mă voi apuca să critic in corpore feminismul contemporan; voi spune doar că multe dintre feministele clasice le acuză pe feminismele moderne că au deraiat cu mult de la linia inițială a feminismului care chiar se lupta pentru drepturile femeilor; îmbrățișând teoria genului și mișcări precum #meetoo, acest feminism abdică de la orice formă de apărare a femeilor și a drepturilor acestora și cade în plină utopie ideologică; cât despre apărarea femeilor din lumea islamică, lipsite de drepturi elementare – apărarea acestor femei nu a fost, niciodată, o cauză a feminismului.  

Anarhism – Aici nu este nevoie de prea multe explicații. Pentru puștanul din imagine, cred că nihilismul pe care-l susține reprezintă o tendință infantilă de a vedea anarhia, haosul și dezordinea într-o lumină romantică. Anarhismul este numitorul comun al tuturor ideologiilor de pe această listă. 

Antirasism – Cuvântul „antirasism” e acolo ca să „dea bine” în slogan, la fel ca „antifa”; în fapt, cuvântul este folosit în mod abuziv în acest context. Natura și rațiunea ne spun că un bărbat de culoare este o ființă umană, și că ar trebui să aibă aceleași drepturi ca orice ființă umană. Dar tot natura și rațiunea ne spun că un bărbat nu este o femeie, iar Căsătoria este o instituție rezervată, pe drept și de milenii, unui bărbat și unei femei, și nu unui bărbat și unui bărbat, sau unei femei și unei femei. Să le negi homosexualilor „dreptul” la căsătorie nu reprezintă o formă de rasism, iar invocarea rasismului și apelul la „drepturile naturale” ale homosexualilor reprezintă o violentare atât a conceptului de „rasism”, cât și a celor de „drepturi” și de „natural”. 

Anticapitalism – Aici este foarte interesant, deoarece printre vectorii principali care răspândesc în societate ideologia LGBT se numără corporațiile, și în special corporațiile din zona de tehnologie. Multinaționale care își trainuiesc angajații cu programe pentru promovarea „diversității” și a „egalității de gen” și care investesc pe față în lobby-ul LGBT. Acest anticapitalism dă și el bine pe afiș, dar este cel mult o păcăleală pentru naivii de vârsta adolescentului care se odihnește în poză, lângă afiș. 

LGBT – O mare confuzie alimentată zilnic de mass-media noastră este aceea dintre homosexualism și homosexualitate. Ideologia homosexualistă, sau LGBT, este o ideologie care înglobează elemente din toate celelalte etichete puse pe afiș; din anarhism și din mișcarea de tip fascist „Antifa Thugs”, în primul rând. O mare parte din așa-zisa „comunitate gay” nu îmbrățișează homosexualismul. În fapt, unii îi acuză pe acești activiști că îi discriminează pe gay, prin scoaterea, de pildă, în afara legii în multe state americane a tuturor formelor de terapie sau de consiliere pentru homosexuali. Suferința provocată de comportamentele homosexuale (asociate cu o speranță de viață cu 20 de ani mai scăzută în rândul bărbaților, cu un grad foarte mare de răspândire a HIV, și cu o cotă ridicată a bolilor mentale și a sinuciderilor) – această suferință nu-și mai poate găsi nici o alinare. 

Homosexualismul promovat de evenimente precum Parada Gay este, în fapt, o formă de agresiune îndreptată nu doar împotriva instituțiilor și a valorilor iudeo-creștine; este o formă de agresiune îndreptată împotriva unei mari părți a homosexualilor. 

În sfârșit, „Marea Unire 2018” – ar fi vesel titlul afișului, dacă nu ar fi trist. Marea unire, într-adevăr; dar nu a românilor, ci a tuturor nihilismelor, anarhismelor și minciunilor pe care unii sunt suficient de naivi să le creadă; o mare unire a credulității, a confuziei de idei și a propagandei.