ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi probleme pentru Marian Godină. Polițistul, devenit celebru pentru postările sale de pe Facebook, dar și pentru conflictul cu șefii săi de la IPJ Brașov, a fost amendat.

Godină a fost sanctionat de polițiștii de la rutieră după ce a depășit viteza regulamentară.

Polițistul a bătut țara în lung și în lat pentru a-și promova noua carte lansată la începutul acestui an. Nu au lipsit nici de această dată problemele. Godină s-a ales cu o amendă din partea poliției rutiere pentru depășirea vitezei.

"Pentru că sunt întrebat des când am timp să mă tot plimb și dacă mai sunt polițist, o să răspund aici: Mai sunt polițist, dar în această perioadă mi-am luat tot concediul pe 2016, așa că la vară nu voi mai avea concediu. Lansarea de la Brăila a fost ultima și am încheiat astfel o serie destul de lungă de călătorii care mi-au adus un plus de vreo câteva mii de km de condus și 2 puncte de penalizare", a spus Godină, potrivit b1.ro.