ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Godină și-a lansat noua carte la Bookfest - „În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare" -, în care le explică celor mici care sunt regulile de circulație.

Într-un interviu pentru Jurnalul pentru copii de la Digi24, celebrul polițist a vorbit despre copilăria sa și a relatat momente amuzante din trafic.

„Am oprit o mașină care era o condusă de o femeie. În timp ce îi citeam actele, din spate, un copil din scaunul lui special s-a întins și mi-a dat bomboanele lui cu lacrimi în ochi. L-am întrebat de ce plânge și mi-a zis că îi spusese mama lui că, dacă îl oprește poliția, o să-i ia bomboanele, așa că el mi le întindea de bună bună voie. El, săracul, nu făcuse nimic greșit”, a povestit Marian Godină amuzat.

De asemenea, polițistul a rememorat și un moment amuzant de când și-a lansat prima carte „Flash-uri în sens opus”. 

„La lansarea de la Iași, i-am scris un domnișoare pe carte că îi doresc ca semnătura mea să fie ultima semnătură de polițist pe care o vede, am închis coperta și i-am înmânat cartea. A luat-o fără să se uite ce scrie înăuntru și mi-a zis că e foarte bucuroasă că m-a cunoscut, mai ales că și viitorul ei soț este polițist. Și eu tocmai îi scrisesem să nu mai vadă vreodată semnătură de polițist”.

Mama sa încă nu s-a obișnuit cu ideea că este polițist: 

„Mama e foarte grijulie cu mine, chiar dacă aproape fac 30 de ani. Încă mă sună, adineauri am vorbit cu ea. Când mă sună la lucru și îi spun că sunt la poliție, mă întreabă ce am făcut”, a spus Marian Godină, care a povestit că a fost un copil liniștit, stătea în prima bancă mereu și era foarte tăcut:

„Cred că în cazul meu năzdrăvăniile au început mai târziu, când eram în liceu. Când eram mic, eram foarte cuminte, stăteam în prima bancă și nu scoteam nici un sunet la școală”.

El a precizat că nu își mai face planuri de viitor și că singura lui dorință este rămână polițist. 

„Cred că am dat dovadă de sinceritate. Cred că am fost și sunt, în continuare, modest și nu m-am lăsat dus de val. Cred că acestea sunt niște ingrediente ale succesului. Am învățat să nu îmi mai fac planuri, pentru că anul trecut, pe vremea asta, nici nu îmi trecea prin cap unde voi ajunge. Îmi doresc să rămân polițist”, a spus Marian Godină.