ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Marian Godină îi transmite ironic, un mesaj Danielei Dan, propusă ministru de Interne: „Să nu confunde căruțele cu mașinile de poliție cum a confundat gheretele de ziare cu librăriile”.

„Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram "atenționat" în legătură cu noul ministru de interne, așa că simt să vă spun că am luat la cunoștință.

Ce să zic...îi urez succes în activitate și sper să nu confunde căruțele cu mașinilie de poliție, așa cum a confundat buticurile și gheretele de ziare cu librăriile”, a scris Marina godină, pe pagina sa de Facebook.

Carmen Daniela Dan, aleasă senatoarea la parlamentarele din decembrie, este propunerea PSD pentru funcția de ministru de Interne. Din 2014, a fost prefect al județului Teleorman. Recent, numele ei a apărut în presă după ce l-a contrazis pe Marian Godină, care a afirmat că nu există nicio librărie în Teleorman, și a susținut că în acest județ există 255 de firme care fac comerț cu cărți.

Într-o postare pe Facebook în care polițistul Marian Godină povestea de ce nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit pe raft cartea sa „Flash-uri din sens opus”, acesta a dezvăluit că a aflat că în județul Teleorman nu există nicio librărie. La scurt timp, Carmen Daniela Dan, pe atunci prefect de Teleorman a ținut să îl contrazică pe polițist.

Marian Munteanu, despre BNR, Parlament și Guvern: Sunt oameni care își imaginează că aceste instituții sunt proprietatea lor și că ei sunt stăpâni, iar dacă emit vreo apreciere sau evaluare, toată lumea trebuie să se închine cuvincios