ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La vârsta de numai 22 de ani, când majoritatea tinerilor au o viață înainte, studentul Marius din Călugăreni se luptă cu o tumoră și are nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă bună pentru a-și continua tratamentul costisitor la o clinică din Turcia. Redăm integral anunțul postat cu o săptămână în urmă de Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „O dată-n viață” de la TVR, pe pagina personală de social media:
 
„El este Marius. Are 22 de ani și este student la Facultatea de Agronomie. Este din Călugăreni, iar acum se află în Turcia, unde urmează un tratament extrem de costisitor împotriva cancerului.

În urmă cu trei ani diagnosticul i-a fost greșit stabilit, ceea ce a întârziat tratamentul corect. Abia anul trecut a aflat că suferă de neuroblastom olfactiv, adică o tumoră la sinus maxilar drept, iar familia nu își permite finalizarea tratamentului. Tatăl este pompier și salvează vieți, însă acum este în imposibilitatea de a-și salva propriul copil. Tratamentul este posibil în străinătate, iar până acum a cheltuit mai bine de 20.000 euro, bani proveniți din imprumuturi bancare. Curele de citostatice trebuie să continue până în luna ianuarie 2020.

Vă rog să fim alături de Marius! Puteți face donații în contul: 

RO42INGB0000999908418397 (LEI), deschis la ING pe numele State Marius–Mihai.
 
Pentru mai multe detalii puteti lua legatura direct cu tatăl lui Marius la telefon 0722643362.

Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți acest anunț pentru a ajunge la oamenii care îl pot ajuta!

Marius, nu ești singur!”, a scris Iuliana Tudor pe Facebook.