La vârsta de numai 22 de ani, când majoritatea tinerilor au o viață înainte, studentul Marius din Călugăreni se luptă cu o tumoră și are nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă bună pentru a-și continua tratamentul costisitor la o clinică din Turcia. Redăm integral anunțul postat cu o săptămână în urmă de Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „O dată-n viață” de la TVR, pe pagina personală de social media:
 
„El este Marius. Are 22 de ani și este student la Facultatea de Agronomie. Este din Călugăreni, iar acum se află în Turcia, unde urmează un tratament extrem de costisitor împotriva cancerului.

În urmă cu trei ani diagnosticul i-a fost greșit stabilit, ceea ce a întârziat tratamentul corect. Abia anul trecut a aflat că suferă de neuroblastom olfactiv, adică o tumoră la sinus maxilar drept, iar familia nu își permite finalizarea tratamentului. Tatăl este pompier și salvează vieți, însă acum este în imposibilitatea de a-și salva propriul copil. Tratamentul este posibil în străinătate, iar până acum a cheltuit mai bine de 20.000 euro, bani proveniți din imprumuturi bancare. Curele de citostatice trebuie să continue până în luna ianuarie 2020.

Vă rog să fim alături de Marius! Puteți face donații în contul: 

RO42INGB0000999908418397 (LEI), deschis la ING pe numele State Marius–Mihai.
 
Pentru mai multe detalii puteti lua legatura direct cu tatăl lui Marius la telefon 0722643362.

Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți acest anunț pentru a ajunge la oamenii care îl pot ajuta!

Marius, nu ești singur!”, a scris Iuliana Tudor pe Facebook.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews