Sâmbătă 9 martie, Asociatia NeamUnit organizează un marș al tăcerii în memoria victimelor comunismului în Romania, se arată într-un mesaj trimis pe adresa redacției ActiveNews.

„În fiecare an, pe data de 9 Martie se comemorează oficial foștii deținuți politic din România din perioada 1944-1989 și toate victimele regimului comunist din această perioadă. Regimul comunist a aruncat în închisoare peste 1 milion de Români, dintre care mulți au murit în urma regimului barbar de detenție.

Vă invităm alături de noi la un scurt marș al tăcerii, pentru a ne arăta respectul și recunoștința pentru cei care au avut curajul să se împotrivească regimului comunist criminal, cu prețul libertății, sănătății și chiar cu prețul vieții lor, salvând astfel demnitatea neamului Românesc.

Marșul Tăcerii va începe de la Arcul de Triumf (zona stația RATB pe partea Parcului Herăstrau) la ora 19:00 și se va încheia la Monumentul Aripile din Piața Presei Libere. La monumentul dedicat Rezistenței Anticomuniste, se vor depune flori, se vor aprinde candele, se va citi o lista cu 100 de nume de victime ale comunismului și se va rosti o rugăciune. Vă recomandăm să veniți cu garoafe roșii, candele și într-o ținută de culoare închisă.", sună comunicatul asociației NeamUnit.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.